Dezinfectie uscata

NOCOLYSE este un dezinfectant, pentru dezinfectarea suprafeţelor pe cale aeriană. Produsul face parte din categoria biocidelor TPII, destinat dezinfectiei microaeroflorei si suprafetelor pe cale aeriana. Soluţie gata preparată, folosită exclusiv cu pulverizatorul NOCOSPRAY sau NOCOMAX. Dezinfectia suprafetelor pe cale aeriana, utilizat in unitatile sanitare precum: ATI, bloc operator, sali de tratament, saloane, cabinete medicale, toate tipurile de incinte medicale, grădiniţe, şcoli, hoteluri, spaţii rezidenţiale, mijloacele de transport şi orice alt spatiu public.

Nocolyse face parte din noua generatie de dezinfectanti pe baza de peroxid de hydrogen stabilizat cu o mica cantitate de compus coloidal. Produsul este ionizat (prin formarea unei ceti foarte fine de 5 μm, fara umiditate) pe moleculele din aer. Actiunea combinata a ionilor OH si AG creaza oxidarea membranei bacteriene cu transfer electronic asupra nucleului celular, generand autodistrugerea bacteriei. Solutia Nocolyse nu este toxica, nu este coroziva, nu formeaza umezeala! Dupa ce o incapere este tratata cu Nocolyse nu necesita aerisirea acesteia sau clatirea suprafetelor! In timpul nebulizarii nu este necesar sa acoperiti aparatura electrica sau sa o scoateti din priza.

Compatibilitate ridicata cu toate materialele!

Solutia Nocolyse nu pateaza, nu corodeaza si nu lasa resturi reziduale!

Atentie: Nebulizarea se face in incaperi fara prezenta umana si fara alimente.

  • Eficient in totalitate pentru toți germenii: bacterii, virusuri, fungi, spori.
  • Procesul se bazează pe generarea de ceață uscată, cu depunere pe fiecare cm². Se pot trata volume cuprinse intre 1m³ si 20000 m³.
  • Nu produce umezeală si nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putându-se trata și echipamentele electronice.
  • Elimină mirosul neplacut generat de utilizarea anterioara a hipocloritului de sodiu cât si mirosurile de natura organică.
  • Produsele utilizate nu conțin chimicale periculoase personalului uman, animalelor de companie și este total biodegradabil
  • Sistemul are o rată de succes de 99,99% pentru dezinfecție.
  • Este eficient din punct de vedere al consumului – 1 ml pentru 1 m³. Nu necesita nici o acţiune după tratament, nu este necesara uscarea sau aerisirea.

 

ro_RORomanian

Niciun produs în coș.