Aparate pentru combatarea daunatorilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Aparate ecologice pentru combaterea insectelor si rozatoarelor

 
Aparate pentru combaterea insectelor zburatoare

Va oferim o gama larga de aparate, moderne, fiabile, ecologice, cu design deosebit, adecvate pentru orice tip de spatiu : locuinte personale, societati cu profil alimentar, fabrici, depozite alimentare / nonalimentare, etc.

Aparatele sunt prezente in 2 categorii:
- Aparate cu grila electrica pentru combaterea insectelor zburatoare – Pentru mai multe detalii despre aceste aparate click aici.
- Aparate cu placa adeziva impotriva insectelor zburatoare – Pentru mai multe detalii despre aceste aparate click aici.

Aparate destinate combaterii rozatoarelor

Soarecii si sobolanii pot fi alungati cu ajutorul aparatelor ce emit ultrasunete in frecventa ce deranjeaza sistemul nervos si auditiv al rozatoarelor. Ultrasunetele emise nu deranjeaza omul sau animalele domestice, dar prin actiunea lor obliga soarecii si sobolanii sa plece din aria de actiune a ultrasunetelor.
Pentru mai multe detalii despre aceste aparate click aici.

Aparate impotriva pasarilor

Aparatul se bazeaza pe principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vultur, bufnita, soim) pentru a tine la distanta specii precum randunelele, porumbeii, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari.
Pentru mai multe detalii despre aceste aparate click aici.

Aparate impotriva cainilor, pisicilor

Aceste aparate emit doua niveluri de unde sonore, ultrasunete care sunt auzite doar de caini pentru a stopa actiunile si comportamenentele de nedorit, ca si sapatul/scormonitul, muscatul, latratul si altele.
Pentru mai multe detalii despre aceste aparate click aici.

Galerie Foto
Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând inima.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.