Curatenie profesionala

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Servicii de curatenie

Serviciile se pot executa zilnic, saptamanal, bilunar, lunar sau ocazional, iar clientul poate opta pentru desfasurarea curateniei in timpul sau in afara orelor de program, ziua sau noaptea, in oricare zi a saptamanii.

Utilizam solutii biodegradabile de cea mai buna calitate, utilaje performante si tehnologie de ultima ora.

In afara operatiunilor uzuale de curatenie, cum ar fi: spalare geamuri, pardoseli, curatare mocheta cu aparatura profesionala, curatare tapiterii, etc., efectuam operatiuni cu grad de dificultate ridicat:

- Curatenie dupa constructor;
- Curatare/lustruire marmura.

Am implementat si mentinem un sistem integrat de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala, conform cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si ale specificatiei ISO 45001:2018.
Prin obtinerea acestor certificari dorim sa oferim o garantie a calitatii serviciilor pe care le prestam, dar si a interesului pe care il avem pentru protejarea mediului inconjurator, a sanatatii angajatilor si partenerilor nostri.

Ce avantaje va propunem ?

Curatenie profesionala – suntem o companie specializata in servicii curatenie profesionala pentru birouri, spatii comerciale, hale de productie si depozitare, hoteluri, restaurante, locuinte private, precum si curatenie generala dupa constructor.

Colaborarea cu compania noastra are la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului.

Personalul nostru este antrenat pentru a raspunde prompt si intr-un mod profesionist solicitarilor dumneavoastra.

Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând steagul.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.