Servicii de deratizare

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi - capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
GarsonieraDe la 175 RON
Apartament 2 camereDe la 200 RON
Apartament 3 camereDe la 225 RON
Apartament 4 camereDe la 240 RON
Apartament 5 camereDe la 260 RON
Cum lucram ?

Deratizare – Suntem specialisti in prestarea serviciilor de deratizare, experienta acumulata in cei peste 30 de ani de activitate ne-a ajutat sa devenim un lider in domeniu.

Dispunem de certificarile si autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati, precum si de personal calificat, gata de a interveni pentru rezolvarea problemelor legate de prezenta rozatoarelor.

Metodele utilizate au la baza experienta proprie a companiei noastre, in concordanta cu cerintele legale europene.

Consideram ca sistemul de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala pe care l-am implementat si il mentinem reprezinta o garantie a calitatii serviciilor pe care compania noastra le ofera, in conditii de siguranta atat in ceea ce priveste sanatatea angajatilor si partenerilor, cat si in ceea ce priveste mediul inconjurator.

Cum se efectueaza deratizarea?

In tratamentele de deratizare metoda pe care o aplicam consta in amplasarea de statii de intoxicare, respectand metodologia de lucru si specificul spatiului de tratat.

Statiile de intoxicare pot fi:

- Statii de intoxicare mecanice – prevazute cu un sistem ce permite ca rozatorul, o data intrat in statia de intoxicare, sa ramana captiv in aceasta;
- Statii de intoxicare cu banda adeziva – reprezinta cutii din PVC, carton, ce au in interiorul lor o banda cu lipici ce contine un adeziv atractant pentru soareci.
- Statii de intoxicare din PVC sau carton cerat in care se amplaseaza momeli cu raticid.

De ce sa ne alegeti ?
Echipe vaccinate si personal acreditat
Experții noștri sunt foarte bine pregătiți și utilizează sisteme brevetate.
Produse profesionale acreditate
Reducem timpul de de lucrucu aproximativ 25%, utilizand cele mai optime solutii.
Satisfactie 100% garantata
Oferim o mare varietate de servicii care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.
Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând casa.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  1
  Deratizare efectuate
  1
  Clienti satisfacuti
  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.