Servicii ignifugare

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Ignifugare

Ignifugarea este procedeul prin care un material, in cazul nostru lemnul, este tratat cu substante care maresc rezistenta la foc, incetinesc propagarea focului si reduc emisia de fum. Ignifugarea este primul pas in tratarea lemnului, fiind o protectie pasiva la foc.

Tratarea poate fi facuta inainte ca lemnul sa fie folosit la constructii sau dupa ce constructia a fost realizata. Tratamentul poate fi facut prin imersare, pulverizare sau pensulare.

Lemnul din constructiile executate se trateaza prin pulverizare sau pensulare.

Servicii Ignifugare

Activitatea companiei in domeniul ignifugarii vizeaza tratarea suprafetelor lemnoase din exteriorul si interiorul constructiilor (case din lemn, poduri, sarpante, foisoare, pergole, lambriuri, alte suprafete lemnoase), precum si tratarea materialului textil.

Ignifugare – consta in tratarea materialelor combustibile cu substante specifice (ignifuge), care maresc rezistenta la foc a acestora.

Comercializam produse ignifuge dupa cum urmeaza:

- Produse ignifuge Romania
- Produse ignifuge Germania

La solicitarea beneficiarului putem realiza si protectie insectofungicida (impotriva daunatorilor lemnului – cari, ciuperci, mucegai) a materialului lemnos. Ignifugarea este una din cerintele privind siguranta la foc, pentru imbunatatirea gradului de rezistenta la foc a unei cladiri. In calitate de specialisti, suntem in masura sa va recomandam cele mai bune solutii, personalizate in functie de locatie si materialul ce necesita a fi ignifugat/tratat.

Consideram ca experienta de peste 30 de ani in aceaste activitati, precum si sistemul de management integrat in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si ale specificatiei ISO 45001:2018 pe care l-am implementat si il mentinem in compania noastra ofera garantia calitatii lucrarilor executate, dar si a interesului pe care il avem pentru protejarea mediului inconjurator, a sanatatii angajatilor si partenerilor nostri.

Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând inima.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.