Intretinere aer conditionat

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Igienizare si curatare aer conditionat Bucuresti

Una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca aerul din casa dvs. este curat, se realizeaza prin igienizarea si curatarea aparatelor de aer conditionat. Neglijarea igienizarii aparatului de aer conditionat poate duce la riscuri serioase legate de alergii si ASM.

Verificare aer conditionat Bucuresti

Verificare aer conditionat Bucuresti – Pentru a fi sigur ca aparatul tau de aer conditionat va functiona in parametri normali, la fiecare schimbare de sezon si pentru a fi sigur ca te poti folosi de el pe o perioada cat mai lunga de timp, recomandam ca el sa fie verificat periodic, cel putin bianual.

Pentru a fi mentinuta performanta aparatelor de aer conditionat este necesara verificarea periodica a acestora.

Una dintre cele mai des intalnite operatiuni de service pentru aerul conditionat este reincarcarea cu agent frigorific. Dispunem de echipamente necesare pentru acest gen de interventie, astfel reincarcarea cu freon o executam in prezenta dvs . De asemenea, curatarea aerului conditionat, respectiv a evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens are scopul de a mentine buna functionare a aparatului de aer conditionat. Aceste operatiuni sunt efectuate de personalul nostru calificat. Pentru ca aparatul tau de aer conditionat sa functioneze la cele mai bune standarde este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.

Mentenanta aer conditionat Bucuresti

Oferim servicii de mentenanta/reparatii aer conditionat in Bucuresti si zonele limitrofe, luand in calcul mai multi factori (model, BTU, spatiul in care este amplasat, etc). Mentenanta periodica si service-ul aparatelor de aer conditionat se pot face in baza unui contract ce se poate negocia in functie de numarul de echipamente de aer conditionat pe care le detineti.

Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând mașina.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.