Stingatoare, hidranti

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Stingatoare, hidranti

In domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, compania Paflora ofera SERVICII dupa cum urmeaza:
- verificare, reincarcare, reparare si vanzare de stingatoare de incendiu;
- Intretinere instalatii de limitare si stingere a incendiilor (hidranti)

Stingatoare

Toate echipamentele de stingere a incendiilor, inclusiv stingătoarele de incendiu, trebuie să fie inspectate periodic și să primească întreținere de rutină în mod regulat pentru a se asigura că funcționează corect.

Stingătoarele de incendiu trebuiesc verificate, reincarcate si reparate de personal autorizat, cel putin o dată pe an, conform Ordinlului MAI Nr. 138/2015 din 23 octombrie 2015, pentru aprobarea NORMELOR TEHNICE privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea și scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu.

Alegerea tipurilor de stingătoare de incendiu este determinată, în principal, de riscul de incendiu identificat, natura materialelor combustibile, importanța și valoarea zonelor protejate, posibilitățile de propagare a incendiului, compatibilitatea agentului de stingere cu clasele de incendiu.

După agentul de stingere, stingătoarele de incendiu se clasifică după cum urmează:
a) pe bază de apă, incluzând spumele și soluția chimică apoasă;
b) cu pulbere;
c) cu dioxid de carbon;
d) cu halon;
e) cu agent curat.

Reîncărcarea stingătoarelor de incendiu se efectuează:
a) după fiecare utilizare;
b) la expirarea perioadei de valabilitate acordate de producătorul stingătorului de incendiu;
c) la cel mult 3 ani de la ultima reîncărcare;
d) ori de câte ori se constată scăderea masei încărcăturii sub toleranța de umplere precizată în standardele aplicabile pentru stingătoarele de incendiu cu CO2, halon sau agent curat.

Hidranti

Efectuarea lucrărilor cuprinse în graficul de verificare, reparații curente și mentenanță se realizează de către beneficiar, în condițiile pct. 27.8, prin persoane fizice sau juridice autorizate potrivit prevederilor Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Verificarea si mentenanta funcționării instalației sub presiune se efectueaza cel putin semestrial pentru a se constata daca:
a) nu sunt scurgeri, deformări, distrugeri și crăpături pe întreaga lungime a furtunului; în cazul unui semn de defect, furtunul se înlocuiește imediat cu un alt furtun încercat la presiunea de lucru maximă;
b) dispozitivele de fixare sunt solide și nedeteriorate;
c) debitul de apă este continuu și suficient (se recomandă utilizarea unui debitmetru și a unui manometru);
d) sistemul de derulare funcționează ușor;
e) țeava funcționează corespunzător.

Galerie foto

Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând cana.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.