Tratament termic - Combaterea non-toxica a daunatorilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Combaterea non toxica a daunatorilor prin procedura de tratament termic ThermoNox

Tratamentul termic ThermoNox are ca principiu tratamentul pe baza de caldura, unde toate insectele (in toate etapele de dezvoltare) sunt distruse datorita coagularii proteinelor din corpul acestora. Insectele nu sunt capabile sa-si reduca temperatura corporala prin transpiratie sau respiratie.

Temperatura in spatiul tratat se ridica la aproximativ 50°C-55°C prin controlarea automata a aparatului ThermoNox, in functie de tipul de insecte, precum si de spatiul in care se face tratamentul.

Timpul estimat pentru un tratament termic prin procedeul ThermoNox variaza intre 48-72 h, dar poate fi si mai scazut in cazul in care spatiul sau obiectul care va fi supus tratamentului permit acest lucru.

Tratamentul termic prin procedeul ThermoNox se poate aplica pt combaterea tuturor tipurilor de insecte, inclusiv pentru combaterea daunatorilor din lemn si derivate din lemn.

Avantajele procedeului ThermoNox:

- Fara substante chimice;
- Functioneaza fara reziduuri sau mirosuri;
- 100% efect letal pt insecta adulta, nimfa si oua printr-un singur tratament;
- Nedezvoltarea rezistentei la tratament;
- Penetrarea in cele mai profunde crapaturi care, prin alte tratamente nu s-ar putea realiza;
- Singurul produs care nu ia foc in contact cu produse inflamabile;
- Tratamentul nu produce daune, deoarece spatiul este incalzit progresiv la temperatura de 50°C - 55°C;
- Mulți ani de dezvoltare și îmbunătățire a cuptorului termic de dezinsecție ThermoNox (toate certificările și examinările curente au fost îndeplinite)

ATENTIE ! Functionarea aparatului depinde de o sursa de alimentare trifazata (380V) si necesita o priza care este dotata cu o siguranta de cel putin 32A.

Suntem singura companie abilitata de producatorul ThermoNox GmbH (Germania) sa efectueze tratamente specifice prin procedura tratament termic pe teritoriul Romaniei.

Galerie Foto
Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând copacul.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.