Verificare PRAM

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor

Profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor
Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi – capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.
Serviciu Testare Electrica

Testam temeinic toate sistemele pentru a asigura eficienta maxima, precum si fiabilitatea, funcționalitatea in siguranță si in conformitate cu toate organismele majore de acreditare care supraveghează lucrările electrice.

Testarea regulata este esențială pentru a asigura o funcționare sigura si eficienta si merge mana in mana cu lucrările regulate de întreținere si remediere.

Verificare instalatii electrice

Verificare instalatii electrice – (PRAM) reprezinta verificarea prizelor de impamantare si paratrasnetelor si are ca scop:

- Prevenirea electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru;
- Prevenirea incendierii cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice;
- Verificarea continuitatii nulului de protectie.

Verificarea periodica a Instalatiilor electrice trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi: incendii, electrocutari, deconectari in alimentarea cu energie.

Verificare PRAM

Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcarea excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune, imbatrinirea izolatiilor.

In consecinta, legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum ar fi: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie, inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

In urma analizarii acestor masuratori se emit Rapoartele de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie conforma cu standardele si normativele in vigoare.

Va putem oferi acest serviciu dispunand de personal cu calificare si experienta PRAM, cu dotare de aparatura de testare conforma cu legislatia actuala.

Verificarea si masurarea se efectueaza conform STAS 12604/4. Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de impamantare si paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop.

Cere o oferta
Tarifele practicate de compania noastra se calculeaza in functie de mai multe criterii. Suntem incantati sa va oferim o evaluare si o propunere financiara ferma. Dar, pentru a putea face acest lucru, va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatii cat mai detaliate. Va asiguram ca tarifele noastre sunt oneste si in stransa legatura cu profesionalismul si calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

  Te rog dovedește că ești om selectând casa.

  Personal instruit și certificat
  Clienții merită un mediu curat, sigur și sănătos!

  Procesele și sistemele pe care le-am pus în aplicare oferă un serviciu consecvent, de înaltă calitate, cu accent pe siguranță. Toți angajații noștri sunt instruiți și certificați în cele mai actuale tehnici.

  ro_RORomanian

  Niciun produs în coș.