Intrebari frecvente

Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi - capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.

Cele mai frecvente intrebari
Ce te-ar interesa sa afli mai usor ?
S.C. PAFLORA IMPEX SRL, are peste 30 de ani de experiență în domeniul DDD, fiind activa pe piata inca din 1992.
Toți operatorii noștri au Certificat de Calificare Profesionala dobandit in urma cursurilor de formare profesionala.
Oferim o gama larga de servicii incepand cu dezinsectii, deratizari, dezinfectii, tratamente fitosanitare, ignifugari, verificari PRAM, intretinere si montaj aer conditionat, verificare stingatoare, verificare hidranti.
Depunem toate eforturile pentru a răspunde solicitării dumneavoastră cât mai repede posibil, adaptându-ne programului dumneavoastră.
Folosim o varietate de produse pentru diferiți dăunători. Acestea pot fi: lichide, aerosoli, insecticide sub forma de gel, raticide sub forma de pasta, blocuri cerate, spuma si alte produse. Suntem foarte atenți la concentrația substanțelor folosite in concordanta cu specificațiile producătorului.
Paflora Impex oferă o gamă largă de opțiuni de tratament pentru dăunători, de la furnici la rozătoare. In efectuarea acestor tratamente utilizam cele mai noi produse si tehnici de aplicare, respectând in același timp mediul înconjurător.
Efectuarea serviciului regulat împotriva dăunătorilor va opri dăunătorii înainte ca aceștia să devină o problemă. Dezinsecțiile regulate vor permite operatorilor noștri să urmărească și să detecteze posibile semne de activitate a dăunătorilor și să acționeze imediat pentru a elimina orice amenințare. O abordare preventivă și proactivă a gestionării dăunătorilor vă va proteja casa și familia de aceștia.
Dăunătorii sunt adesea identificați greșit și, ca urmare, tratamentul nu este efectuat corect. Specialistul nostru în controlul dăunătorilor va identifica cu exactitate specia de insecte și sursa de proveniență a acesteia. Ca urmare, vom face recomandările corecte de tratament, folosind cele mai eficiente produse. Produsele utilizate de noi nu sunt disponibile pe piața liberă. Toate produsele pe care le folosim pentru a elimina dăunătorii sunt testate și avizate de Ministerul Sănătății, iar aplicarea lor este realizata de profesioniști cu înaltă pregătire.
Rezultatele vor varia în funcție de dăunătorul prezent în casa sau locul de desfășurare a activității dumneavoastră, metodele de tratament și produsele utilizate. Operatorul nostru vă va evalua situația și vă va comunica posibila evoluție a problemei dumneavoastră.
Dăunătorii sunt foarte mobili și pot fi transportați cu ușurință dintr-un spațiu în altul. De asemenea, trebuie luată în considerare perioada de incubație a oualelor depuse de insecte, deoarece acestea nu sunt afectate de soluția aplicata. Prin urmare, identificarea sursei infestării și luarea măsurilor adecvate pentru a ne asigura că nu are loc o reinfestare, poate necesita mai multe vizite de întreținere.
Produsele pe care le folosim pentru a elimina dăunătorii sunt testate și avizate de Ministerul Sanatatii. Acestea sunt aplicate de profesioniști cu înaltă pregătire și certificare. De asemenea, vă putem recomanda in functie de daunatorul vizat si opțiuni de tratament non-chimic.
Paflora Impex ia în serios siguranța familiei și a animalelor dvs. de companie. Experții noștri folosesc numai pesticide aprobate și urmează reguli specifice si stricte.
Alegerea companiei potrivite pentru controlul dăunătorilor este o decizie importantă.

De multe ori auziti alte companii de control al dăunătorilor ca oferă control non-toxic al insectelor si ca produsele sunt sigure, naturale sau organice, dar nu sunt decat strategii de marketing. Aceasta este o prostie.

Singurul produs ecologic pentru combaterea dăunătorilor este dacă pulverizati cu apă sau puneți busuioc în fiecare colț al casei dvs. și să vă așteptați ca acesta să omoare furnicile sau gândacii. Le-am văzut de-a lungul anilor și, în majoritatea cazurilor, oamenii ajung întotdeauna să apeleze la un profesionist.

Orice produs pe care îl folosim este conceput pentru a ucide dăunătorii nedoriți, așa că acestea conțin substante toxice pentru insecte, dar pentru noi și animalele de companie sunt complet inofensive.

În calitate de profesioniști, folosim produse care au in spate zeci de ani de cercetare și dezvoltare științifică pentru a le asigura siguranța. Atunci când efectuăm un tratament de control al dăunătorilor și tratăm interiorul casei, nu există reziduuri în aer.
Pesticidele pe care le folosim și modul în care sunt aplicate sunt mai sigure decât majoritatea odorizantelor și a soluțiilor de îndepărtare a dăunătorilor pe care le vedeți la vânzare intr-o mulțime de magazine.

Un alt lucru de care oamenii ar trebui să fie conștienți sunt nivelurile de dozare. Pentru majoritatea pesticidelor pe care le folosim, utilizam o dilutie de 5-10 ml la 1 litru de apa. Aceasta înseamnă că insecticidul este aplicat la o rată atât de scăzută, încât nu este posibil ca acesta să aibă un efect nociv asupra copiilor sau animalelor de companie.

Cu alte cuvinte, pesticidele de astăzi sunt concepute pentru a afecta insectele, nu sunt concepute pentru a ne afecta pe noi si animalele noastre de companie.
Depinde de tipul de dăunător pe care îl aveți acasă și de solutia aplicata.

Uneori trebuie să așteptați trei până la patru ore înainte de a intra în spatiul tratat, dar exista si situatii in care timpul poate fi mai indelungat sau tratamentul sa nu necesite deloc parasirea locuintei.

Unele substanțe chimice utilizate pentru controlul dăunătorilor sunt puternice și pot declanșa alergii și probleme de sănătate pentru oamenii și animalele de companie care locuiesc în casă.

Când aveți animale de companie (câini, pisici, pasari, etc), asigurați-vă că le țineți afară si aveti grijă de ele câteva ore pentru a le menține în siguranță și sănătoase.
Dacă aveți pești in acvariu, acoperiți-l pentru a evita ca acesta să fie expus la substanțele chimice folosite.

Orice substanta sub forma lichida aplicata prin intermediul unor diverse aparate, necesită ca animalele de companie și oamenii să evite suprafețele tratate până ce acestea se usuca. Aceasta este cerinta minima pentru toate produsele sub forma lichida. Odată uscata, solutia nu va fi ușor transferabila pe labele animalului sau pe pielea umană.

Animalele dvs. de companie pot fi sensibile la substanțele chimice, așa că dacă le expuneți, poate fi periculos pentru ele.

Dacă specialistul nostru in controlul dăunătorilor v-a rugat să părăsiți casa înainte de a efectua tratamentul, asigurați-vă că îl întrebați care este momentul potrivit pentru a va reantoarce.
Compania noastra încearcă întotdeauna să se adapteze programului dumneavoastră și să finalizeze tratamentul dăunătorilor într-un mod cât mai prompt posibil.
Cu toate acestea, durata unui tratament impotriva daunatorilor depinde de tipul de tratament aplicat, suprafata, produsul folosit si de daunatorii cu care avem de-a face, dar și de amploarea unei infestări. Unele tratamente durează mai mult, altele mai putin.

Ca regulă generală, operatorul nostru poate finaliza un tratament impotriva daunatorilor în aceste perioade de timp aproximative:
• Apartament doua camere: 20 de minute pana la 1 ora;
• Scara de bloc: 40 de minute pana la 1 ora;
• Spatiu de birouri (~100 mp): 15 minute pana la 30 minute.

La momentul programarii, echipa noastra va analiza problema dumneavoastra cu daunatorii, vă va comunica procesul de combatere, o cotatie de pret precum si timpul estimat efectuarii tratamentului.
Tratamentul impotriva dăunătorilor în timpul sarcinii nu trebuie să pună în pericol sănătatea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră nenăscut.
Dacă așteptați un copil, ar trebui să știți că dăunătorii reprezintă un pericol mai mare pentru tine și copilul tău, decât soluțiile de combatere a dăunătorilor. A trăi printre gândaci, țânțari și căpușe este periculos, deoarece acestea transmit o multitudine de boli infectioase care va pun sanatatea in pericol.

Specialiștii din domeniu sustin că utilizarea normala a pesticidelor in timpul sarcinii este sigura. Cu toate acestea, doar pentru precautie, majoritatea femeilor însărcinate ar trebui sa evite expunerea la pesticide.
Din cauza riscurilor asociate cu dăunătorii casnici, controlul acestora este important chiar și în timpul sarcinii.
Deși tratamentul cu pesticide este sigur, totuși mai bine să evitați să fiți acasă în timp ce are loc tratamentul impotriva dăunătorilor, ținându-vă departe de orice tip de contact cu substante chimice.

Cea mai bună abordare este să apelati la servicii profesionale de control al dăunătorilor.
Scopul nostru este de a oferi fiecărui client un plan personalizat. Fiecare dintre planurile noastre de acțiune va lua în considerare locuința dumneavoastră, problema insectelor și mediul înconjurător. Contactați biroul nostru pentru a discuta prețurile pentru casa dvs.!
Ploșnițele de pat nu se găsesc doar în paturi. Ele trăiesc în pernele scaunelor, canapele, în spatele prizelor electrice, a întrerupătoarelor, in crăpăturile din jurul plintelor și chiar în spatele ramelor de fotografii. Cu alte cuvinte, ploșnițele de pat pot trăi aproape oriunde.
Clientii trebuie să fie vigilenți atunci când își evaluează casa și împrejurimile. Când vă întoarceți dintr-o călătorie, verificați-vă bagajele și îmbrăcămintea. Dacă credeți că este posibil să aveți o infestare de ploșnițe, trebuie să contactați un profesionist în controlul dăunătorilor. Plosnitele de pat nu sunt un dăunător pe care să-l poți controla cu măsuri de tip „pot rezolva eu”.
Ploșnițele de pat sunt foarte greu de observat și se găsesc adesea în zone de lângă pat. În plus, ploșnițele de pat pot trăi luni de zile fără să se hrănească și pot rezista la o variație mare de temperaturi, de la aproape îngheț până la 50°C. Puteți controla ploșnițele inspectând constant spațiul si apelând la o companie specializata în controlul dăunătorilor.
Pregătirea pentru tratamentul ploșnițelor de pat:
Îmbrăcăminte

Scoateți toate prosoapele de baie, păturile, husele, cearșafurile, pernele și draperiile din cameră și puneți-le în pungi de plastic pentru a fi transportate la spălătorie.

Goliți dulapurile și sertarele și puneți-vă lucrurile în pungi de plastic. Puneți toate textilele în pungi și spălați-le sau uscati-le la temperatura mare.
Puneti in pungi și spălați jucăriile de plus, pantofii și pernele.

Goliti camerele de toate articolele de pluș și pânză, cu excepția mobilierului din material textil. Scoateți și spălați pernele mobilierului textil.
Curățați și izolați toate lenjeriile de pat, îmbrăcămintea și alte articole până când rezolvăm problema plosnitelor.

Mobila
Mutați mobila departe de pereți și lăsați un spațiu de cel puțin 50 de cm.
Asigurați-vă că operatorul firmei de dezinsectie are acces la toata structura patului, a dulapurilor și a mobilierului pentru a le inspecta și trata.
Scoateți plăcile comutatoarelor și capacele prizei. (optional)

Acoperiți acvariile cu plastic sau un prosop și opriți pompa.

În timpul tratamentului
Prezenta animalelor de companie sau a persoanelor în timpul tratamentului nu sunt permise. Stati departe de casă timp de 3 până la 4 ore după tratament, apoi aerisiti temeinic.

IMPORTANT: Numarul de tratamente impotriva plosnitelor de pat poate varia in functie de gradul de infestare, particularitatile spatiului, a duratei mari de viata in stare de hibernare.
De aceea nu putem estima numarul de tratamente necesar pentru a elimina plosnitele in totalitate.
Datorita faptului ca ploșnițele migrează foarte ușor, a locurilor multiple unde se pot ascunde si a imposibilității controlului in spatiile învecinate, nu se poate acorda garanție. Cu toate acestea vom face toate demersurile necesare pentru a îndepărta complet dăunătorii.
Puricii sunt greu de controlat fără munca în echipă. Prin urmare, am pregătit această listă de verificare a lucrurilor pe care clientul trebuie să le facă pentru a ajuta ca procesul să aibă succes. Dacă urmați aceste îndrumări, tratamentele sunt mai eficiente și controlul se realizează mai rapid.

Înainte de tratamentul pentru purici:
• Aspirați covorul și mobila, între perne, inclusiv sub și în obiectele de mobilier;
• Aruncați sacul pentru aspirator și aruncați sau spălați patul pentru animale de companie cu apă fierbinte și săpun;
• Măturați și ștergeți podelele, în special sub paturi si dulapuri. Ștergeți și zonele de activitate ale animalelor de companie cu apă fierbinte și săpun;
• Dacă animalele de companie dorm cu tine, spalati așternutul;
• Acoperiți-vă acvariile și deconectați pompele de aer;
• Scoateți recipientele pentru hrană și apă ale animalelor dvs. de companie, precum și cutiile de gunoi;
• Îndepărtați toate jucăriile de pe podea și din curte (dacă este necesar);
• Poate fi necesar ca operatorul nostru să aibă acces la subsol, garaj și curte;
• Deparazitați animalele de companie în aceeași zi cu efectuarea tratamentului, dacă este posibil. (Acest lucru este foarte important!);
• Dumneavoastră și animalele dvs. de companie trebuie să rămâneți în afara proprietății pentru cel puțin 2 ore după tratament.
IMPORTANT: Operatorul nostru va pulveriza solutia pe suprafața podelei, sub paturi, daca este necesar si in curte, etc.

După tratamentul impotriva puricilor:
• Nu trebuie să curățați covorul sau podelele cu detergenți timp de cel puțin două săptămâni. (Detergenții vor neutraliza substanțele chimice)
• Continuați să aspirați zilnic timp de o săptămână și nu uitați să îndepărtați conținutul sacului de la aspirator în recipientul de gunoi exterior de fiecare dată.

Tratamentul următor (rapelul) trebuie programat la 7-14 de zile de la tratamentul inițial.
Repetați TOATE pregătirile în ziua anterioară rapelului.

Poate fi necesar și un tratament exterior. Tehnicianul nostru vă poate sfătui ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
In unele cazuri da, în timp ce în alte cazuri nu. Realitatea este că acest lucru depinde de mulți factori, inclusiv, în mare măsură, de nivelul de infestare și de condițiile favorabile. Scopul nostru este să facem tot ce ne stă în putință pentru a îndepărta în siguranță dăunătorii din locuința dumneavoastră cât mai rapid și eficient posibil. Odată ce profesionistul nostru ajunge la fața locului, acesta ar trebui să vă poată oferi o idee rezonabilă despre cât timp ar trebui să dureze pentru a vă rezolva problemele cu dăunătorii.
Proiectăm programele noastre pentru a opri dăunătorii înainte ca aceștia să intre în casa ta! Creăm o barieră în jurul perimetrului casei dumneavoastră pentru a reduce capacitatea unei insecte de a intra. Cu toate acestea, dacă dăunătorii au acces la casa ta, avem metode de tratament care îi vor elimina în mod eficient.
Pentru servicii care îndeplinesc cele mai înalte standarde, trebuie să ne Contactați ACUM!
ro_RORomanian

Niciun produs în coș.