Prezentare Paflora

Paflora investeste din 1992 in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Rezultatul este o echipa experimentata si bine motivata: pentru noi - capital important, pentru clientii nostri – cea mai buna alegere.

Experții noștri lucrează pentru a va oferi cea mai înaltă calitate pe care puteți conta oricând.
Profesionalism și promptitudine la cerințele tot mai diversificate ale clienților

Compania Paflora Impex SRL a fost înființată îin anul 1992. De-a lungul timpului, am reușit sa ne remarcam pe piața serviciilor DDD prin profesionalism, seriozitate, operatori calificați și produse de cea mai bună calitate.

Paflora Impex SRL

PAFLORA IMPEX SRL este astazi in topul firmelor in domeniu, iar orientarea catre client reprezinta o componenta de baza a politicii sale.

Activitatea noastra s-a dezvoltat continuu si s-a diversificat de la an la an.

Roadele muncii noastre le culegem in fiecare an, regasindu-ne pe primele locuri in topurile firmelor de profil, realizate atat pe Bucuresti cat si pe intreaga tara.

Ne-am fixat ca obiective prestarea unor servicii de cât mai buna calitate, in conditiile asigurarii si mentinerii conditiilor de mediu, sanatate si securitate ocupationala in toate locurile de desfasurare a activitatii, pentru toti angajatii si colaboratorii nostri.

Avand un cadru legislativ asigurat, precum si standardele internationale ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, organizatia a implementat si mentine unui sistem de management integrat (SM) eficient, definind urmatoarele principii:

  • Orientarea spre client prin identificarea cerinţelor prezente şi viitoare ale clientilor, asigurându-se satisfactia şi depăşirea aşteptărilor acestora prin calitatea serviciilor, conform standardului SR EN ISO 9001:2015
  • Prestarea de servicii la costuri avantajoase, prin utilizarea eficienta a resurselor, inclusiv a celor naturale, actionand preventiv pentru protejarea mediului, in conformitate cu standardul SR EN ISO 14001:2015;
  • Desfasuratea activitatii organizatiei respectand cerintele legale si alte cerinte aplicabile;
  • Asigurarea unor conditii de lucru sigure si sanatoase pentru prevenirea traumatismelor si bolilor determinate de munca, eliminarea pericolelor, reducerea riscurilor privind sanatarea si securitatea in munca, consultarea si implicarea lucratorilor, in conformitate cu standardul ISO 45001:2018;
  • Leadership participativ prin identificarea celor mai bune practici de management;
  • Implicarea personalului prin motivarea pro-calitate a personalului operativ şi a personalului administrativ, recunoaşterea şi recompensarea competenţelor, cunoştinţelor şi experienţei in munca , crearea unui climat de consens şi armonie sociala;
  • Abordare procesuală şi sistemică a intregii organizatii, avand  viziune  asupra obiectivelor activitatii, pentru o imbunătăţire continua.
  • Îmbunătăţire continuă prin aplicarea unor concepte de bază (prevenire, ciclul PDCA, evaluare etc.) în vederea satisfacerii integrale a cerinţelor clienţilor.
  • Intretinerea de relatii stranse de colaborare si consultare cu toti partenerii.
  • Argumentare cu date a deciziilor prin stabilirea, monitorizarea obiectivelor si luarea deciziilor pe bază de informatii si date concrete. Politica în domeniul SM se aplică tuturor proceselor organizaţiei, iar prevederile SM sunt obligatorii în activitatea tuturor angajaţilor. Cheia politicii Paflora Impex S.R.L. în domeniul calităţii, mediului, sanatatii si securitatii in munca rezidă în asumarea responsabilităţii pentru realizarea obiectivelor organizatiei de către toţi membrii ei, începând cu cei care asigură managementul de vârf. 

Consideram aceste principii pe care ni le-am fixat ca o responsabilitate pentru toţi angajaţii firmei, urmarind ocuparea unei pozitii cat mai inalte pe piata autohtona in domenilul serviciilor pe care noi le furnizam si in acelasi timp avand grija de cresterea satisfactiei clientilor nostri si de o colaborare reciproc avantajoasa cu furnizorii interni si externi.

ro_RORomanian

Niciun produs în coș.